Η GAIN Capital θα ανακοινώσει παράγωγα για Ripple, Ethereum και Bitcoin Cash στις ερχόμενες εβδομάδες.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:

Παράγωγα για περισσότερα cryptocurrencies.

Η GAIN προσφέρει σήμερα το Bitcoin είτε ως παράγωγο OTC είτε ως μέλλοντικό παράγωγο, και τα δύο προίοντα επιτρέπουν στους εμπόρους να κάνουν εικασίες για τις μεταβολές των τιμών του Bitcoin χωρίς να κατέχουν το υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο, οπότε θα ήθελα να υποθέσω ότι παρόμοια παράγωγα θα ανακοινωθούν για το Ripple,το Ethereum και το Bitcoin Cash. Διαβάστε το απόσπασμα παρακάτω κατευθείαν από το στόμα του CEO και μείνετε συντονισμένοι για τις ανακοινώσεις!:

GAIN Capital Holdings (GAIN), March 8th, 2018, Q4 Earnings Call

Glenn Henry Stevens, Διευθύνων Σύμβουλος

Αφού ξεκινήσαμε τη προσφόρα παραγώγων Bitcoin στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης τον Δεκέμβριο και στη συνέχεια μετακομίσαμε στην Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη στις αρχές του 2018, επιδιώκουμε να επεκτείνουμε την προσφορά μας για να συμπεριλάβουμε και άλλα cryptocurrencies μέχρι το τέλος αυτού του τριμήνου. Μείνετε συντονισμένοι για ανακοινώσεις για τα Ripple, Ethereum και Bitcoin Cash, για παράδειγμα, τις επόμενες εβδομάδες. Προσπαθούμε επίσης να ξεκινήσουμε μια προσφορά cryptocurrencies στην Αμερική, καθώς εξετάζουμε τις κανονιστικές απαιτήσεις των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ

photo by AnnualReports.com

Παρόμοιες δημοσιεύσεις
Η εξόρυξη Cryptocurrency συμβάλλει στις υψηλές τιμές GPU.
Οι εταιρίες παραγωγής καρτών γραφικών δεν μπορούν να συμβαδίσουν με την ζήτηση.
Ενημέρωση από το Coinbase για αγορές με πιστωτικές ή χρεωστίκες κάρτες.
Οι πελάτες του Coinbase ενδέχεται να έχουν βιώσει πρόσθετες χρεώσεις ή και επιστροφές κατά την αγορά ψηφιακών νομισμάτων με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Η Bank of China σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το XRP της Ripple.
Η κρατική τράπεζα ανήκει στις «Big Four» κρατικές εμπορικές τράπεζες της Κίνας.
Το Robinhood trading app ανοίγη την αγκαλία του στα crypto.
Η δημοφιλής εφαρμογή Robinhood ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να επιτρέπει στους χρήστες να εμπορεύονται bitcoin τον επόμενο μήνα και χωρίς τέλη συναλλαγών.
Tags
SHARE
Comments

© 2018 hallcrypto.gr