Η κυβέρνηση των ΗΠΑ βγάζει σε δημοπρασία 2.000 κατασχέθεντα Bitcoins.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:

Bitcoins σε δημοπρασία.

Η υπηρεσία των ΗΠΑ Marshals ανακοίνωσε ότι θα πλειστηριαστούν περίπου 2.170 Bitcoins, που σήμερα αξίζουν πάνω από 24 εκατομμύρια δολάρια, που αρχικά κατασχέθηκαν σε ομοσπονδιακά εγκλήματα αργότερα αυτό το μήνα. Η πλειονότητα των απαριθμούμενων εγκλημάτων συνδέεται με τις διοικητικές καταχρήσεις της DEA, οι οποίες συνίστανται σε αδικήματα σχετιζόμενα με τα ναρκωτικά.

Τα Bitcoins θα διαλυθούν σε 14 μπλοκ που αποτελούνται από 70, 100 ή 500 μονάδες. Για να συμμετάσχουν στη δημοπρασία, τα άτομα πρέπει να καταθέσουν προκαταβολή ύψους 200.000 δολαρίων και να συμπληρώσουν όλες τις απαιτούμενες φόρμες εγγραφής έως τις 14 Μαρτίου.

Οι νικητές θα πρέπει να ενημερωθούν μέχρι τις 19 Μαρτίου, αλλά η ανακοίνωση αναφέρει ότι η "πολυπλοκότητα της διαδικασίας επανεξέτασης" ενδέχεται να οδηγήσει σε καθυστερήσεις.

Τα βρώμικα πορτοφόλια δεν χρειάζονται.

Σχετικά με την έλλειψη αντικατάστασης που σήμερα υποφέρει το Bitcoin, οι όροι πώλησης υποδηλώνουν ότι η παρεχόμενη διεύθυνση παραλαβής θα εξεταστεί διεξοδικά για να διασφαλιστεί ότι δεν έρχεται σε επαφή με κακόβουλη δραστηριότητα.

Η USMS δεν θα μεταφέρει το Bitcoin σε άσεμνη δημόσια διεύθυνση,και προφανώς όχι σε δημόσια διεύθυνση σε μια χώρα που περιορίζεται από το Γραφείο Ελέγχου Ξένων Περιουσιακών Στοιχείων (OFAC), μια δημόσια διεύθυνση που συνδέεται προφανώς με τρομοκρατία, άλλες εγκληματικές δραστηριότητες ή με άλλο τρόπο εχθρική προς τις Ηνωμένες Πολιτείες .

Αναφέρεται επίσης το γεγονός ότι ο αγοραστής θα πρέπει να πληρώσει τα τέλη μεταφοράς που σχετίζονται με την αγορά. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα τέλη συναλλαγών Bitcoin έχουν μειωθεί σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες.

Αυτό δεν θα είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει βγάλει σε πήστιριασμό Bitcoin που αποκτήθηκε από ομοσπονδιακές υποθέσεις. Νωρίτερα φέτος, περίπου 3.813 Bitcoin δημοπρατήθηκαν και αγοράστηκαν από πέντε υποψήφιους.

Πίσω στα έτη 2014 και 2015, η κυβέρνηση έβγαλε σε πλειστηριασμό Bitcoins που κατασχέθηκαν κατά τη διάλυση του Road Silk, μια περίφημη σκοτεινή διαδικτυακή αγορά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της δημοπρασίας, ο venture capitalist και ο υποστηρικτής του Bitcoin Tim Draper αγόρασαν 29.655 bitcoins για μόλις 19 εκατομμύρια δολάρια. Σήμερα, το Bitcoin εκτιμάται σε πάνω από 320 εκατομμύρια δολάρια - δεν είναι κακό για μια επένδυση δύο έως τριών ετών.

Λαμβάνοντας υπόψη τη ρυθμιστική διαδικασία συμμετοχής και την απόδοση της επένδυσης από τον προηγούμενο πλειστηριασμό, δεν θα ήταν έκπληξη αν πολλά αφανή άτομα με αγοραστική δυνατότητα ενδιαφερθούν για αυτή την ευκαιρία.

ΠΗΓΗ

Παρόμοιες δημοσιεύσεις
Σημαντικό συνέδριο από την ομάδα του Cardano(ADA).
Λονδίνο 26 Φεβρουαρίου - η ομάδα πίσω από το Cardano θα παρουσιάσει τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα και εξελίξεις πάνω στο ψηφιακό τους νόμισμα σε διάφορους επενδυτές και γνωστές προσωπικότητες.
Το Bitcoin έχει βυθιστεί από τότε που ο Jack Dorsey το έθεσε στη διάθεση των χρηστών του Square Cash.
Ο Jack Dorsey, ιδρυτής του Twitter και του Square, πήρε την πρώτη του πλατφόρμα την περασμένη εβδομάδα για να ανακοινώσει ότι η δεύτερη υπηρεσία του επιτρέπει πλέον στους περισσότερους χρήστες του να αγοράσουν ή να πουλήσουν bitcoin.
Ο CEO του Kraken, Jesse Powell, προειδοποιεί τους χρήστες σχετικά με τη μεταβλητότητα της αγοράς.
Οι εργαζόμενοι του Kraken γνωρίζουν τους κινδύνους που συνδέονται με τα cryptovurrencies. Ο Jesse Powell, Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Kraken, συμβουλεύει τους εμπόρους να κάνουν τη δική τους έρευνα.
Ενημέρωση από το Coinbase για αγορές με πιστωτικές ή χρεωστίκες κάρτες.
Οι πελάτες του Coinbase ενδέχεται να έχουν βιώσει πρόσθετες χρεώσεις ή και επιστροφές κατά την αγορά ψηφιακών νομισμάτων με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Tags
SHARE
Comments

© 2018 hallcrypto.gr