Οι κυβερνητικοί υπάλληλοι στην Κορέα απαγορεύονται από την κατοχή και εμπορία Cryptocurrencies.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:

De Facto απαγόρευση στους κρατικούς υπαλλήλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νότια Κορέα "εξέδωσε απαγόρευση συμμετοχών και συναλλαγών σε cryptocurrencies σε όλους τους κυβερνητικούς αξιωματούχους", ανέφερε η εφημερίδα Maeil Business.

Σύμφωνα με το έγγραφο με τίτλο "Εικονικό νόμισμα και πληροφορίες σχετικά με τις συναλλαγές για τους δημόσιους υπαλλήλους", η εφημερίδα εξέδωσε:"Το τμήμα προσωπικού ζήτησε από τους [δημόσιους υπαλλήλους] να αποφύγουν την κατοχή και την εμπορία cryptocurrencies, ακόμη και αν δεν υπάρχει σχέση εργασίας ... Αυτή είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση έχει διατυπώσει μια απαγόρευση για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους."

Οι πειθαρχικές ενέργειες ενθαρρύνονται αλλά δεν καθορίζονται.

Η δημοσίευση ανέφερε το τμήμα για τις υποθέσεις προσωπικού, εξηγώντας ότι εάν οι εργαζόμενοι εμπορεύονται ψηφιακά νομίσματα για προσωπική τους ωφέλεια, «παραβιάζουν την απαγόρευση των υποχρεώσεων ανεκτικότητας βάσει του νόμου των δημοσίων υπαλλήλων», ειδικά εάν οι συναλλαγές γίνονται κατά τις εργάσιμες ώρες. "Ακόμη και αν δεν υπάρχει σχέση εργασίας," οι υπάλληλοι "θα μπορούσαν να υπόκεινται σε πειθαρχικό παράπτωμα», σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο και ανέφερε υψηλόβαθμο αξιωματούχο που εξηγεί:

"Το πειθαρχικό ζήτημα δεν είναι ποσοτική περικοπή, αλλά πρόβλημα ερμηνείας του νόμου. Κάθε υπουργείο πρέπει να κρίνει τη δυνατότητα πειθαρχίας."

Πρόσθετες προσπάθειες.

Η Κορεάτικη Επιτροπή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών (FSC), η Επιτροπή Δίκαιου Εμπορίου και άλλα συναφή τμήματα έχουν ήδη προειδοποιήσει τους υπαλλήλους τους να «απέχουν από την επένδυση σε cryptocurrencies», πρόσθεσε το πρακτορείο ειδήσεων. Επιπλέον, ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Συντονιστού Πολιτικής, Hong Nam, δήλωσε σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους να κάνουν το ίδιο τον Ιανουάριο.

Τον περασμένο μήνα, η Κορεατική Επιτροπή για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και των Πολιτικών Δικαιωμάτων εξέδωσε τον "Οδηγό Κρυπτογραφίας για τον Κώδικα Συμπεριφοράς" σε όλα τα κυβερνητικά τμήματα και τους δημόσιους οργανισμούς.

Το εν λόγω έγγραφο προσθέτει τα cryptocurrencies όπως το Bitcoin στο άρθρο 12 του Κώδικα Δεοντολογίας των Δημόσιων Υπαλλήλων, απαγορεύοντας στους δημόσιους υπαλλήλους να χρησιμοποιούν "τις πληροφορίες που αποκτήθηκαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους για να βοηθήσουν στην εμπορία ή την επένδυση" σε cryptocurrencies. Επιπλέον, η FSS, η οποία είναι ανεξάρτητη υπηρεσία, δήλωσε ότι θα αναθεωρήσει τον δικό της κώδικα δεοντολογίας.

Νωρίτερα φέτος, εισήχθη νομοσχέδιο που απαιτεί από τους δημόσιους υπαλλήλους να δηλώνουν τις επενδύσεις σε cryptocurrencies. Ακολούθησαν κατηγορίες ότι μερικοί κυβερνητικοί υπάλληλοι συμμετείχαν στην εμπορία εμπιστευτικών πληροφοριών χρησιμοποιώντας μη ανακοινωμένες γνώσεις για τους μελλοντικούς κανονισμούς καθώς και χειραγώγηση της αγοράς.

ΠΗΓΗ

Παρόμοιες δημοσιεύσεις
Σημαντικό συνέδριο από την ομάδα του Cardano(ADA).
Λονδίνο 26 Φεβρουαρίου - η ομάδα πίσω από το Cardano θα παρουσιάσει τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα και εξελίξεις πάνω στο ψηφιακό τους νόμισμα σε διάφορους επενδυτές και γνωστές προσωπικότητες.
Το Bitcoin έχει βυθιστεί από τότε που ο Jack Dorsey το έθεσε στη διάθεση των χρηστών του Square Cash.
Ο Jack Dorsey, ιδρυτής του Twitter και του Square, πήρε την πρώτη του πλατφόρμα την περασμένη εβδομάδα για να ανακοινώσει ότι η δεύτερη υπηρεσία του επιτρέπει πλέον στους περισσότερους χρήστες του να αγοράσουν ή να πουλήσουν bitcoin.
Ο CEO του Kraken, Jesse Powell, προειδοποιεί τους χρήστες σχετικά με τη μεταβλητότητα της αγοράς.
Οι εργαζόμενοι του Kraken γνωρίζουν τους κινδύνους που συνδέονται με τα cryptovurrencies. Ο Jesse Powell, Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Kraken, συμβουλεύει τους εμπόρους να κάνουν τη δική τους έρευνα.
Ενημέρωση από το Coinbase για αγορές με πιστωτικές ή χρεωστίκες κάρτες.
Οι πελάτες του Coinbase ενδέχεται να έχουν βιώσει πρόσθετες χρεώσεις ή και επιστροφές κατά την αγορά ψηφιακών νομισμάτων με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Tags
SHARE
Comments

© 2018 hallcrypto.gr